Uppdaterade riktlinjer för svensk fotboll

Regeringen och Folkhälsomyndigheten (FHM) meddelade i måndags 10 januari nya åtgärder med anledning av den ökade smittspridningen i samhället. Åtgärderna träder i kraft den 12 januari. Svenska Fotbollförbundet har med anledning av detta uppdaterat sina riktlinjer för svensk fotboll.

Baserat på de nya restriktionerna och den kraftigt ökande smittspridningen i samhället har SvFF beslutat att alla utbildningar, konferenser och liknande arrangemang som SvFF ansvarar för ska genomföras digitalt fram till och med den 28 februari. Om detta inte är möjligt ska utbildningarna m.m. skjutas fram i tiden, alternativt ställas in. Blekinge Fotbollförbund följer SvFF:s beslut och kommer enbart genomföra digitala utbildningar, konferenser etc fram till och med den 28 februari.

Riktlinjerna hittar ni på SvFF:s hemsida eller genom att klicka på följande länk: https://svff.svenskfotboll.se/nyheter/2022/01/nya-smittskyddsatgarder-12-jan/