Inbjudan till Sparbanken i Karlshamn Cup 2022

Här kommer inbjudan till Sparbanken i Karlshamn Cup 2022 som är distriktsmästerskap för tävlingsklasserna F16, F18, P15, P16 och P18. Tävlingen börjar med gruppspelsmatcher under perioden mars till maj vilket ger deltagande lag möjlighet att spela tävlingsmatcher innan seriespelets start. Efter avslutat gruppspel spelas semifinaler (vid behov) och final. Tävlingsklasserna P15, P16 och P18 används som kvalificering till kommande års regionala seriespel.

Gruppspelsmatcherna arrangeras av hemmalaget som kommer överens med bortalaget om speldatum och avsparkstid. Finalspelet arrangeras av Blekinge Fotbollförbund på neutral plan. Speltiden för P15 är 2 x 40 minuter och för övriga tävlingsklasser är speltiden 2 x 45 minuter.

Nedan planerade speldatum gällande semifinaler och finaler är under förutsättning att vi lyckas knyta upp medarrangörsföreningar, får tillgång till spelplaner berörda datum samt att det finns tillgängliga domare. Är ni intresserade av att delta som medarrangör vid finalspelet är vi tacksamma om ni återkopplar så fort som möjligt samt anger vilka datum ni är intresserade av.

Planerade speldatum

Gruppspel: 14 mars – 29 maj
Semifinaler (vid behov): 3 juli
Finaler: 28 augusti

Anmälan och tävlingsavgifter

Anmälan görs i FOGIS av er föreningsadministratör senast den 1 februari 2022. Tävlingsavgiften är 800 kronor per lag och faktureras efter sista anmälningsdatum.

BFF - Sparbanken i Karlshamn Cup 2022, inbjudan.pdf

BFF - Sparbanken i Karlshamn Cup 2022, föreskrifter.pdf