Information om träningsmatcher 2022

Här kommer information om domartillsättning vid träningsmatcher 2022 där ni är hemmalag. Det gäller lag som spelar i div. 1 – div. 4 dam, div. 2 – div. 6 herr, reservlagsserier samt ungdomsserier från 15 år.

Matcherna tillsätts i första hand med en huvuddomare och finns det möjlighet och önskemål tillsätts matcherna med två eller tre domare. Matcher med domartillsättning kommer att läggas in i FOGIS och respektive lag ska registrera spelarförteckningen i FOGIS som ska lämnas över till domaren innan matchstart.

Anmälan

Vi vill ha en sammanställning av era träningsmatcher (där ni är hemmalag) med följande uppgifter:

- Kontaktperson (kontrollera så att kontaktuppgifter stämmer i FOGIS)
- Speldatum, avsparkstid och spelplats
- Namn på hemmalag och bortalag samt deras serietillhörighet
- Antal önskade domare

Skicka in uppgifterna via e-post till alexander.karlsson@blekingefotboll.se senast 14 dagar innan aktuell match.

Icke önskade speldatum

På grund av domarutbildningar och Svenskfast Cup ber vi er att försöka undvika följande speldatum: 29 januari, 5-6 februari, 19 februari, 26-27 februari, 5-6 mars, 12-13 mars, 16 mars och 23 mars

Matchändring/inställd match

Vid eventuell matchändring eller inställd match ska hemmalaget omgående meddela domartillsättare Kjell Andersson via telefon 070-81 28 225 samt tillsatta domare.

Domarersättning

Vid träningsmatcher 2022 kommer domarkvitton hanteras digitalt via systemet Digital domarersättning, se följande länk för mer information och hur ni registrerar er förening: https://aktiva.svenskfotboll.se/forening/administration/domarers-forening/. Vid träningsmatcher skiljer sig domararvodet beroende på deltagande lags serietillhörigheter och domarna kommer därför själva ange aktuellt domararvode som ni sedan hanterar i systemet.

BFF - Domartillsättning till träningsmatcher 2022.pdf