Inbjudan till Svenskfast Cup 2022

Här kommer inbjudan till Svenskfast Cup 2022 (DM utomhus för seniorer) där det förutom prispengar även ligger en plats i Svenska Cupen i potten för slutsegrarna på både dam- och herrsidan.

Tävlingen genomförs med 3-lagsgrupper i förkvals-, kvalificerings- och slutspelsgruppspel (2-lagsgrupper kan förekomma i inledande gruppspel beroende på antalet anmälda lag). I gruppspelen spelar lagen två matcher med speltiden 1 x 45 minuter vilket innebär att speltiden i ett gruppspel motsvarar en ordinarie match (2 x 45 minuter). I semifinal och final är speltiden 2 x 45 minuter.

Nedan planerade speldatum är under förutsättning att vi lyckas knyta upp medarrangörsföreningar och får tillgång till spelplaner berörda datum. Är ni intresserade av att delta som medarrangör är vi tacksamma om ni återkopplar så fort som möjligt samt anger vilka datum ni är intresserade av.

Planerade speldatum
Damer
Kvalificeringsgruppspel: 12-13 mars (lag från div. 2, div. 3 och div. 4) Slutspelsgruppspel: 23 mars (lag från div. 1 och uppåt tillkommer)
Semifinaler (vid behov): Senast den 25 maj
Final: 26 juli

Herrar
Förkvalsgruppspel: 26-27 februari (lag från div. 5 och div. 6) Kvalificeringsgruppspel: 5-6 mars (lag från div. 3 och div. 4 tillkommer) Slutspelsgruppspel: 16 mars (lag från div. 2 och uppåt tillkommer)
Semifinaler (vid behov): Senast den 25 maj
Final: 27 juli

Anmälan och tävlingsavgifter
Anmälan görs i FOGIS av föreningsadministratören senast den 16 december 2021. Tävlingsavgiften är 1 600 kronor per lag och faktureras efter årsskiftet.

Inbjudan och föreskrifter finns här.