Inbjudan till domarutbildning Steg 1

Steg 1-utbildningen vänder sig till tjejer och killar som är/har varit föreningsdomare eller har en fotbollsbakgrund som spelare och vill börja döma spelformen 11 mot 11 på distriktsnivå.

Uppdraget innebär resor runt om i distriktet och det är därför viktigt att du på egen hand kan ta dig till de olika spelplatserna. Utbildningen innehåller huvudmoment som regelkunskap, rollen som domare, rörelsemönster, kost och träningslära, praktik samt regelprov. Den teoretiska delen genomförs under två heldagar enligt datum nedan och den praktiska delen genomförs i samband med Sparbanken i Karlshamn Cup (DM utomhus för ungdomar).

Datum
12 och 19 februari 2022 (datum för praktiken är ännu inte fastställda)

Plats
Ronneby Brunn

Kostnad
1 500 kronor

Antagning
Du som ansöker till domarutbildningen får reda på om du är antagen senast en månad innan utbildningsstart genom en bekräftelse via e-post. Anmälan är bindande och utbildningskostnaden faktureras till antagen deltagare. Det är en förutsättning att fakturan är betald innan utbildningsstart för att få delta på domarutbildningen. Antagna deltagare ska kunna visa upp ett begränsat registerutdrag, läs mer här:
https://blekinge.svenskfotboll.se/domare/begransat-registerutdrag/

Ansökan
Ansökan ska innehålla fullständigt namn, e-post, telefonnummer, bostadsadress, beskrivning av dig själv samt två referenser med kontaktuppgifter. Ansökan skickas via e-post till magnus.neuman@blekingefotboll.se senast 15 december.

BFF - Domarutbildning Steg 1 - 2022, inbjudan.pdf