Inbjudan till Tränarsymposium

Blekinge Fotbollförbund bjuder tillsammans med RF-SISU Blekinge och Mjällby AIF även i år in till Tränarsymposium under hösten med fokus på fortbildning av barn- och ungdomstränare. Syftet är dels att vidareutveckla barn- och ungdomsfotbollen i distriktet och dels att skapa mer tid och plats för erfarenhetsutbyte mellan våra tränare i distriktet.

Tränarsymposiet genomförs måndagen den 29 november i Sparbankshallen i Bromölla där vi erbjuder ett kombinerat teori- och praktikpass där allt från senior- till knattetränare kan inspireras under kvällen där Åke Kallenberg, Nationell Fotbollsutbildare SvFF, Thomas Mårtensson, tränare Vittsjö GIK, samt instruktörer från Mjällby AIF och representanter från Blekinge Fotbollförbund kommer delta.

Efter fortbildningen beger vi oss till Strandvallen för att tillsammans titta på den Allsvenska matchen mellan Mjällby AIF-Örebro SK där vi fortsätter kvällens diskussioner och erfarenhetsutbyte.

Kostnaden är kraftigt subventionerad vilket innebär en kostnad på endast 100 kronor per deltagare och då ingår fortbildning, kaffe och fralla i Sparbankshallen samt matchbiljett, korv, dricka och kaffe på Strandvallen.

Mer information om program och anmälan hittar du i bifogad inbjudan.

OBS! Sista anmälningsdatum är ändrat till söndag 28 november.

BFF - Tränarsymposium 2021, inbjudan.pdf