Inbjudan till nätverksträff för kvinnliga ledare

I samarbete med RF-SISU Blekinge kommer här inbjudan till nätverksträff för kvinnliga ledare som finns i våra föreningar. Träffen genomförs söndagen den 10 oktober på Ronneby Brunn. Med ledare menar vi dig som är aktiv kvinna/tjej och har en roll som tex domare, ledare, tränare, kioskansvarig, styrelsemedlem, sektionsmedlem eller som på annat sätt är betydelsefull för föreningen. Nätverkets syfte är att inspirera, hjälpa, stötta och ha kul tillsammans.

Nätverksträffen för kvinnliga ledare är en del av Blekinge Fotbollförbunds jämställdhetssatsning samt inom ramen för Svenska Fotbollförbundets initiativ ”Plus 10 000” som finns att läsa om på följande länk: https://svff.svenskfotboll.se/samhallsnytta/plus-10000/. Vi genomför ett antal träffar varje år och du behöver inte ha deltagit tidigare för att delta vid denna träff.

Program
10.00-12:00 Erfarenhetsutbyte
12:00-13:00 Lunch
13.00-15.00 Erfarenhetsutbyte på SPA-avdelningen

Datum: Söndagen den 10 oktober
Tid: Start kl. 10.00
Plats: Ronneby Brunn
Kostnad: Träffen är kostnadsfri

Anmälan
Anmälan görs med föreningsnamn, deltagarnamn och e-postadress på samtliga deltagare senast torsdagen den 30 september till magnus.neuman@blekingefotboll.se. Meddela eventuell specialkost i samband med anmälan och glöm inte att ta med dig badkläder.

OBS! Begränsat antal platser och först till kvarn gäller.

Hoppas att vi ses!

BFF - Nätverksträff kvinnliga ledare 211010, inbjudan.pdf