Erbjudande om speciellt anläggningsstöd

Förra årets erbjudande om speciellt anläggningsstöd blev succé! Därför har vi nu glädjen att meddela att Blekinge Fotbollförbund, Svenska Fotbollförbundet och Tress Sport & Lek AB (som är en del av SvFF:s nätverk Anläggningslandslaget) även i år utarbetat två erbjudanden som gäller 5 mot 5-mål och 9 mot 9-mål där det ingår fri leverans till respektive förening oavsett var i Blekinge ni befinner er.

Erbjudandet gäller i första hand föreningsägda och föreningsdrivna anläggningar eftersom förening som beviljas medel är ägare av utrustningen. Förening med verksamhet på kommunala anläggningar kan dock också ansöka om anläggningsstödet förutsatt att man haft en dialog med kommunen och är överens om att målen förvaras på anläggningen (föreningen är fortfarande ägare av utrustningen).

Intresserade föreningar kan ansöka om fritt antal paket där respektive paket innehåller två mål, två nät samt fri frakt. När ansökningstiden gått ut gör vi en samlad bedömning om hur många paket respektive förening kan tilldelas beroende på antal inkomna ansökningar samt hur fördelningen sett ut tidigare år för att få en bra spridning i distriktet. Förhoppningsvis kan vi tilldela er det antal ni angett i er ansökan. Ansökan är bindande och görs via ansökningsblankett nedan.

Erbjudandet gäller till och med den 15 september 2021.