Inbjudan till Futsal 2021-2022

Här finns inbjudan och föreskrifter till Futsal 2021-2022 för barn, ungdomar och seniorer.

Futsal senior

Futsal för seniorer genomförs som seriespel med start i november och tävlingsklasserna som erbjuds är Division 1 damer och Division 2 herrar som också räknas som distriktsmästerskap. Tävlingarna avgörs efter tabellplacering i seriespelet eller, om seriespelet genomförs med flera grupper, ett finalspel. Segrarna kvalificerar sig för kvalspel till Svenska Fotbollförbundets seriespel som är den Regionala Futsalligan på damsidan och Division 1 på herrsidan. Se inbjudan och föreskrifter nedan. Anmälan görs av föreningsadministratören i Fogis senast den 19 september.

 

Futsal-SM F17 och P17

Futsal-SM Ungdom är en tävling för flickor och pojkar 17 år, födda 2005. Läs mer på följande länk: https://www.svenskfotboll.se/serier-cuper/futsal/sm-ungdom/

Fri anmälan gäller och görs via följande länk senast 30 september: https://www.svenskfotboll.se/usm-futsal-2021-forening/

 

Futsal barn och ungdom

Säsongen 2021-2022 i Futsal för barn och ungdomar 10-16 år kommer genomföras som seriespel och tävlingsklasserna F15, F16, P15 och P16 räknas som distriktsmästerskap. Se inbjudan och föreskrifter nedan. Anmälan görs av föreningsadministratören i Fogis senast den 19 september.