Inbjudan till föreningskonferens 2021

Blekinge Fotbollförbund (BFF) bjuder tillsammans med RF-SISU Blekinge för sjunde året i rad in samtliga fotbollsföreningar i distriktet till en föreningskonferens på Ronneby Brunn. Syftet är dels att skapa tid och plats för erfarenhetsutbyte mellan deltagarna men även att motivera och inspirera till ett fortsatt bra arbete i föreningarna. De senaste åren har det varit god uppslutning med styrelse- och kommittéledamöter, seniortränare och ungdomsledare på plats. Vi hoppas på stort intresse även i år!

Årets konferens kommer utgå från målområdena i Diplomerad Förening med fokus på att rekrytera, motivera och behålla föreningsledare. Rekrytera och behålla har visat sig vara ett område som föreningarna vill prioritera i sin verksamhet baserat på den enkät som tidigare skickats ut från BFF:s föreningskommitté.

Program fredag 22 oktober
- Incheckning och möjlighet till spa från kl. 15.00
- Konferensen startar kl. 17.00 med föreläsningar om rekrytera, motivera och behålla föreningsledare
- Middag och underhållning i Brunnsrestaurangen

Program lördag 23 oktober
- Frukost
- Workshop: Rekrytera, motivera och behålla föreningsledare
- Eget föreningsutvecklingsarbete
- Konferensen avslutas med lunch kl. 13.00
- Möjlighet till fortsatt eget föreningsutvecklingsarbete

Kostnad
Kostnaden för konferensen är kraftigt subventionerad vilket innebär en kostnad på 500 kronor per deltagare (totalkostnaden är ca 1 200 kronor) som faktureras föreningen efter sista anmälningsdag. Kostnaden inkluderar föreläsningar och workshop, kaffe, fralla, tvårätters middag, underhållning, frukost, kaffe, kaka, lunch, konferensrum, övernattning i dubbelrum (enkelrumstillägg tillkommer).

Anmälan
För att föreningen ska ha rätt att delta har vi som krav på att minst sex personer från föreningen deltar, varav mints en är styrelseledamot. Föreningen anmäler deltagare i Fogis senast den 1 september och anmälan är bindande. Vi har 80 platser till förfogande och det är först till kvarn som gäller. Ta chansen att bjuda in både nuvarande och framtida ledare!