Inbjudan till Sparbanken i Karlshamn Cup - nytt upplägg

På grund av rådande omständigheter med coronaviruset måste upplägget för Sparbanken i Karlshamn Cup 2021 (distriktsmästerskap utomhus för ungdomar) göras om och tävlingen kommer genomföras under förutsättning att restriktionerna tillåter spel. Tävlingsklasserna är F16, F18, P15, P16 och P18 och tävlingen börjar med gruppspelsmatcher under perioden augusti till september. Efter avslutat gruppspel spelas semifinaler och finaler. P15, P16 och P18 räknas som kvalificering till kommande års regionala seriespel.

Gruppspelsmatcherna arrangeras av hemmalaget som kommer överens med bortalaget om speldatum och avsparkstid. Semifinaler och finaler arrangeras av Blekinge Fotbollförbund på neutral plan. Speltiden för P15 är 2 x 40 minuter och för övriga åldersklasser är speltiden 2 x 45 minuter.

Preliminärt planerade speldatum
Gruppspel: 1 augusti – 30 september
Semifinaler (vid behov): 11 – 14 oktober
Final: 18 – 21 oktober

Anmälan och tävlingsavgifter
Anmälan görs via e-post till alexander.karlsson@blekingefotboll.se senast torsdag 24 juni (tidigare anmälda lag behöver anmäla sig på nytt) med angiven tävlingsklass och e-postadress till lagets kontaktperson. Tävlingsavgiften är 800 kronor per lag och faktureras efter sista anmälningsdatum.