Information om seriespel

Med anledning av spridningen av coronaviruset kommer här information om Blekinge Fotbollförbunds beslut gällande distriktsverksamheten för seniorer.

På grund av rådande regionala restriktioner, samt utifrån de enkätsvar som inkommit från föreningarna i Div. 4, 5 och 6 herrar, har Blekinge Fotbollförbund beslutat följande:

  • Att genomföra Div. 4 herrar med dubbelmöte och seriestart vecka 22 under förutsättning att tävlingsmatcher får spelas. Om regionala restriktioner inte tillåter tävlingsmatcher vecka 22 kommer Div. 4 herrar att genomföras med enkelmöte i omgång 12-22 vilket innebär att omgång 1-11 ställs in.
  • Att genomföra Div. 5 herrar med enkelmöte i omgång 12-22 och att ställa in omgång 1-11.
  • Att genomföra Div. 6 herrar med enkelmöte i omgång 12-22 och att ställa in omgång 1-11.
  • Att reservlagsserierna för herrar startar fr.o.m. 1 augusti. Det innebär att omgång 1-12 ställs in i Reserv herrar 21 matcher och omgång 1-5 ställs in i Reserv herrar 10 matcher.

Anledningen till att besluten är olika i divisionerna beror på att berörda föreningars enkätsvar visar ett större stöd för dubbelmöten i Div. 4 herrar och ett större stöd för enkelmöten i Div. 5 och 6 herrar.