Inbjudan nätverksträff Plus 10 000

Nu är det äntligen dags för den andra nätverksträffen för kvinnliga ledare och andra intresserade, klicka på rubriken för att läsa mer.

Vi bjuder in alla kvinnliga ledare som finns i våra föreningar och förbundet till en digital nätverksträff. Med ledare menar vi dig som är aktiv kvinna/tjej och har en roll som t.ex. domare, ledare, tränare, kioskansvarig, styrelsemedlem, sektionsmedlem eller som på annat sätt är betydelsefull för föreningen. Tanken är att skapa ett nätverk där vi kan inspirera, hjälpa, stötta och ha kul tillsammans.

På denna nätverksträff kommer Madeleine Karlsson, Hege Steinlund och Karin Fast berätta om sina erfarenheter som ledare inom fotbollen. Madeleine är ordförande i IF Trion och utsedd till årets ledare i Karlskrona av RF SISU. Hege har erfarenhet av en internationell domarkarriär och har flera år varit ordförande i BFF:s domarkommitté. Karin är ungdomsledare för F13 i Saxemara IF.

Datum och tid
Söndagen den 18 april kl. 10.00-12.00.

Plats
Digitalt.

Kostnad
Träffen är kostnadsfri.

Anmälan
Deltagare anmäls av föreningsadministratören i FOGIS senast den 12 april. Möteslänk skickas ut till anmälda deltagare efter sista anmälningsdatum.