Handledarutbildning Fotbollsskolan

Här kommer inbjudan till handledarutbildning för ansvariga ledare på föreningens Fotbollsskola som genomförs onsdagen den 12 maj kl. 18.00-20.00, klicka på rubriken för att läsa mer.

Informationsträff med Futebol dá força

Blekinge Fotbollförbund och Futebol dá força (FDF) bjuder in till en informationsträff måndagen 8 mars kl. 18.00-18:45 om en riktad utbildningsinsats för att öka antalet tjejer och kvinnor som är engagerade i föreningens verksamhet, läs mer genom att klicka på rubriken.

Uppdaterade riktlinjer från SvFF gällande Coronaviruset

Regeringen och Folkhälsomyndigheten beslutade den 4 februari att införa lättnader för de födda mellan 2002 och 2004 att träna. Deras rekommendationer till kommuner och regioner är att barn- och ungdomar födda 2002 eller senare ska kunna delta i organiserade idrotts- och fritidsaktiviteter både inomhus och utomhus. Med anledning av detta har SvFF idag uppdaterat sina riktlinjer. Riktlinjerna hittar ni på SvFF:s hemsida eller genom att klicka på rubriken ovan.

Årsmöte 2021

Blekinge Fotbollförbunds årsmöte 2021 äger rum torsdagen den 4 mars klockan 18.30. Handlingar med föredragningslista skickas ut två veckor innan årsmötet.

På grund av rådande omständigheter och gällande restriktioner kommer vi i år att genomföra årsmötet digitalt via Teams. Möteslänk samt instruktioner kommer skickas ut till anmälda deltagare några dagar innan mötet. Har ni frågor eller funderingar kring uppkoppling, anslutning etc som rör er digitala medverkan är ni välkomna att kontakta Alexander Karlsson på mobil: 0768-676890 eller via e-post: alexander.karlsson@blekingefotboll.se

Uppdaterade riktlinjer från SvFF gällande Coronaviruset

Efter den nya covid-19-lagen den 10 januari har regeringen och Folkhälsomyndigheten kommit med en uppdatering. Rekommendationen till kommuner och regioner är nu att barn och unga (födda 2005 och senare) framöver ska kunna delta i organiserade idrotts- och fritidsaktiviteter både inomhus och utomhus. Med anledning av detta har SvFF idag uppdaterat sina riktlinjer. Riktlinjerna hittar ni på SvFF:s hemsida eller genom att klicka på rubriken ovan.

Sammanfattning - nuläge

  • Yrkesidrottslag får både träna och spela matcher.
  • Barn födda 2005 och senare får träna, både inomhus och utomhus, samt spela enstaka matcher.
  • De som är födda 2004 och tidigare (och som inte är yrkesidrottare) får träna, men inte spela match.

Ansök om RF:s kompensationsstöd

Mellan den 15 januari och den 26 januari är ansökan öppen för alla SvFF:s föreningar att ansöka om kompensationsstöd för uteblivna intäkter och kostnader perioden 1 oktober till 31 december.

Uppdaterade riktlinjer från SvFF gällande Coronaviruset

Den 10 januari trädde en ny covid 19-lag i kraft, samt nya förordningar och föreskrifter beslutade av regeringen respektive Folkhälsomyndigheten. Detta innebär bland annat nya regler och ansvar för föreningar som bedriver inomhusportanläggningar som är öppna för allmänheten. Med anledning av detta har SvFF idag uppdaterat sina riktlinjer. Riktlinjerna hittar ni på SvFF:s hemsida eller genom att klicka på rubriken ovan.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter