Fotbollsskolan

Nytt för i år är att Svenska Fotbollförbundet (SvFF) byter namn på Landslagets Fotbollsskola som numera heter Fotbollsskolan. Som föreningsarrangör för Fotbollsskolan får ni en perfekt möjlighet att låta fler barn testa på fotboll tillsammans med kompisar som kanske redan spelar i er förening. Det är även ett bra tillfälle för att rekrytera nya unga ledare till er vardagliga verksamhet.

Fördelarna med att arrangera Fotbollsskolan är många. Framför allt innebär det följande mervärden:
· Anmälningssida via SvFF:s portal
· Färdiga träningsprogram
· Teoriuppgifter
· Manualer
· Marknadsföringsmaterial
· Support från Blekinge Fotbollförbund
· T-shirt, shorts, strumpor, boll och vattenflaska till spelare samt kläder till ledare som levereras till valfri sportbutik

Registrera förening här: https://www.svenskfotboll.se/svff/fotbollsskolan/

Anmäl spelare här: https://start.landslagetsfotbollsskola.se/webanmalan

Handledarutbildning
Blekinge Fotbollförbund erbjuder ett Idrottslyftpaket som innefattar en gemensam handledarutbildning där föreningen deltar med ansvarig ledare för sin Fotbollsskola. Därefter genomför föreningen en ledarutbildning på hemmaplan i sin förening med övriga ledare som ska vara med på Fotbollsskolan. Paketet avslutas med en utvärderingsträff under hösten där föreningen deltar för att få rätt till ersättning via idrottslyftet.

Föreningen erhåller 3000 kronor för deltagande på handledarutbildning som Blekinge Fotbollförbund arrangerar och 500 kronor per utbildad ledare på hemmaplan vid utbildning som respektive förening arrangerar. Utbetalning sker under hösten förutsatt att redovisning skett enligt anvisningar vid handledarutbildningen.

Anmäl ansvarig ledare här (länk till formulär kommer uppdateras inom kort).

Läs mer om Idrottslyftpaketet här (inbjudan kommer inom kort).

Kontaktperson
Alexander Karlsson
Mobil: 0768-676890
E-post: alexander.karlsson@blekingefotboll.se