Fotbollsgala 3 november

Välkommen till århundradets fotbollsfest!
Blekinge Fotbollförbund fyller 100 år 2017 och det kommer vi fira på olika sätt under hela året. Som en final på firandet bjuder vi in våra föreningar och samarbetspartners till en fantastisk Fotbollsgala på Blekinge Convention Center vid Ronneby Brunn den 3 november!

Då vi kommer ha begränsat med platser på galan kommer vi i första skedet att erbjuda respektive förening fem platser för att alla ska ha möjlighet att delta. Kuvertpriset är 795 kronor per person och då ingår välkomstdrink, förrätt samt öl/vin/vatten, varmrätt samt öl/vin/vatten, dessert och kaffe.

Dessutom kommer vi få uppleva en magisk fotbollsfest fylld med glädje, gemenskap, prisutdelningar och hyllningar till Blekingefotbollen samt underhållning i världsklass!

Nomineringar
Under jubileumsåret kommer vi utse vinnare i ett antal kategorier där vi vill att ni nominerar era kandidater. Ta chansen att lyfta fram alla era engagerade ledare, spelare, funktionärer mfl som gör eller har gjort ett bra jobb i er förening. Vi kommer under året att utse vinnare i följande kategorier:
- Århundradets Domare
- Århundradets Herrspelare
- Århundradets Damspelare
- Århundradets Ungdomsledare
- Århundradets Tränare
- Århundradets Eldsjäl
- Århundradets Förening

Ni har möjlighet att nominera era kandidater genom att skicka era nomineringar tillsammans med en motivering till fotbollsgalan@blekingefotboll.se

Tillsammans vill vi uppmärksamma fotbollen i Blekinge och alla engagerade människor som bidrar till utvecklingen av våra barn och ungdomar och samtidigt bidrar till den sociala gemenskap som fotbollen skapar. Vår förhoppning är att samtliga föreningar kommer finnas på plats tillsammans med våra samarbetspartners på Fotbollsgalan den 3 november.

Datum: Fredagen den 3 november 2017
Tid: Start klockan 18.00
Plats: Blekinge Convention Center, Ronneby Brunn

Anmälan till Fotbollsgalan
Anmälan med föreningsnamn och antal deltagare skickas senast söndagen den 30 april till Magnus Karlsson via e-post: magnus.karlsson@blekingefotboll.se

I samband med sista anmälningsdatum är anmälan bindande och Blekinge Fotbollförbund kommer fakturera föreningen för antalet bokade platser.

Önskar ni fler än fem platser meddelar ni detta i er anmälan så kan det finnas möjlighet till någon/några extra platser när vi sammanställt inkomna anmälningar. Senast den 30 september vill vi sedan ha in namn och kontaktuppgifter till era deltagare, mer information om detta kommer efter sista anmälningsdatum till berörda. OBS! Efter den 30 april 2017 är föreningen inte längre garanterad sina fem platser.

Med vänlig hälsning
Blekinge Fotbollförbund
Magnus Karlsson