Föreningskonferens 23-24 okt 2020

Blekinge Fotbollförbund bjuder tillsammans med RF-SISU Blekinge för sjätte året i rad in samtliga fotbollsföreningar i distriktet till en föreningskonferens på Ronneby Brunn. Syftet är dels att skapa tid och plats för erfarenhetsutbyte mellan deltagarna men även att motivera och inspirera till ett fortsatt bra arbete i föreningarna.

Konferensen fokuserar på föreningsutveckling och hur vi på olika sätt kan stärka våra föreningar i distriktet. De senaste åren har vi haft över 100 deltagare från olika föreningar och det har varit en bra blandning mellan styrelse- och kommittéledamöter, seniortränare och ungdomsledare på plats. Vi hoppas på stort intresse även i år!

Mer information om program och innehåll hittar du i inbjudan längre ner...

Kostnad
Kostnaden för konferensen är kraftigt subventionerad vilket innebär en kostnad på 300 kronor per deltagare (totalkostnaden är ca 1 200 kronor) som faktureras föreningen efter sista anmälningsdag. Kostnaden inkluderar föreläsningar och seminariepass, kaffe, fralla, tvårätters middag, underhållning, frukost, kaffe, kaka, lunch, konferensrum, övernattning i dubbelrum (enkelrumstillägg tillkommer).

Anmälan
För att man som förening ska ha rätt att delta har vi som krav på att minst fyra personer från föreningen deltar, varav mints en är styrelseledamot. Föreningen gör anmälan i Fogis med föreningsnamn och deltagarnamn på samtliga deltagare senast tisdagen den 15 september enligt bifogad manual. Anmälan är bindande.

Vi har 100 platser till förfogande och det är först till kvarn som gäller. Ta chansen att bjuda in både era nuvarande och framtida ledare!

Välkomna!

Här hittar du inbjudan i sin helhet