Inbjudan till digital futsalträff

För att fortsätta utveckla Futsalen bjuder vi in alla blekingeföreningar till en digital träff för att diskutera upplägget kring Futsal säsongen 2020/2021 för ungdomar och seniorer.

Under träffen kommer vi presentera och diskutera seriespelet i Futsal samt informera om vilket stöd Blekinge Fotbollförbund kan ge er föreningar i era dialoger med kommuner om halltider etc. Det kommer även finnas tid för erfarenhetsutbyte och andra frågor som rör Futsal. Skicka gärna in frågor på förhand via e-post till alexander.karlsson@blekingefotboll.se.

Information om träffen
Datum: Torsdagen den 17 september
Tid: 19.00-20.00
Plats: Träffen sker digitalt via videolänk
Målgrupp: Sektionsmedlemmar och/eller ledare

Föreningen anmäler deltagare via FOGIS eller e-post till alexander.karlsson@blekingefotboll.se senast tisdagen den 15 september. Videolänk till den digitala träffen skickas ut via e-post till anmälda deltagare dagen innan träffen genomförs.