Inbjudan till tränarutbildningar

Nu är anmälan öppen till Tränarutbildning C samt A Ungdom som genomförs under hösten 2020.

Tränarutbildning C
Utbildningen vänder sig till tränare för barn upp till och med 12 år men är också en obligatorisk instegsutbildning för alla som vill gå vidare inom Svenska Fotbollförbundets utbildningsprogram. Kursen består av två kursdagar á åtta timmar. Mellan kursdagarna görs ett antal webbuppgifter.

I boken och webbplatsen som ingår i kursmaterialet får du träningstips och ett stort övningsregister med lekar, färdighets- och spelövningar samt hela träningsprogram. Du får också kunskaper om barns och ungdomars utveckling och konkreta förslag på hur du kan leda lärande och organisera träningen.

Utbildningsdatum: 13 och 27 september

Anmälan: https://blekinge.svenskfotboll.se/utbildning/?scr=info&fiid=48203

Tränarutbildning A Ungdom
Utbildningen bygger vidare på innehållet från Tränarutbildning B Ungdom och är inriktad mot spelarutveckling inom ungdomsfotboll. Utbildningen fokuserar på att stödja spelarna i deras utveckling inom områdena Spelet, Fotbollens ledarskap och Fotbollsfys. Kursen består av sammanlagt fyra kursdagar fördelade på två kursmoduler. Innan kursens start ska deltagarna genomföra förberedande webbuppgifter och mellan kursmodulerna genomföra hemuppgifter som inkluderar att genomföra träningspass och aktiviteter med särskilda teman, skapa övningar och planeringar, se webbinarier samt läsa texter inom kursens olika ämnesområden.

Utbildningsdatum: 10-11 oktober och 14-15 november

Anmälan: https://blekinge.svenskfotboll.se/utbildning/?scr=info&fiid=49260