Inbjudan till tränarutbildning

Nu är anmälan öppen till Tränarutbildning C och B Ungdom som genomförs i januari och februari 2020 på Ronneby Brunn. --->

Svenska Fotbollförbundet Tränarutbildning C vänder sig till tränare för barn upp till och med 12 år men är också en obligatorisk instegsutbildning för alla som vill gå vidare inom Svenska Fotbollförbundets utbildningsprogram. Kursen består av två kursdagar á åtta timmar.

Svenska Fotbollförbundets Tränarutbildning B Ungdom vänder sig till tränare för ungdomar i åldern 13-19 år. Materialet är en fortsättning på Tränarutbildning C inom SvFF:s utbildningsprogram. Kursen består av 4 kursdagar á åtta timmar uppdelat på två kursmoduler.

I boken och webbplatsen som ingår i kursmaterialet får du träningstips och ett stort övningsregister med lekar, färdighets- och spelövningar samt hela träningsprogram. Du får också kunskaper om barns och ungdomars utveckling och konkreta förslag på hur du kan leda lärande och organisera träningen.

Anmälan görs av föreningsadministratören i FOGIS eller via menyfliken "Utbildningar & träffar" p� Blekinge Fotbollförbunds hemsida.
Läs mer om utbildningarna i filerna nedan eller under menyfliken "Utbildningar & träffar" på hemsidan.

Bifogad fil – inbjudan tränarutbildning C
Bifogad fil – inbjudan till tränarutbildning B Ungdom

Med vänlig hälsning,
Alexander Karlsson
Blekinge Fotbollförbund
076-867 68 90
alexander.karlsson@blekingefotboll.se