Tränarsymposium den 5 oktober

Blekinge Fotbollförbund bjuder tillsammans med SISU Idrottsutbildarna och Mjällby AIF även i år in till Tränarsymposium i Sölvesborg med fokus på fortbildning av barn- och ungdomstränare.

Syftet med Tränarsymposiet är dels att vidareutveckla teknikträningen inom Blekingefotbollen hos spelare i den centrala åldern innan puberteten då vi vet att träning på teknik och koordination i dessa åldrar kommer ge rejäl effekt i deras fortsatta fotbollsspelande. Syftet är även att skapa tid och plats för erfarenhetsutbyte mellan våra tränare i distriktet.

Tränarsymposiet äger rum lördagen den 5 oktober och det blir föreläsningar kombinerat med praktik på Furulundskolan och Svarta Led, där allt från senior- till knattetränare kan inspireras under en heldag. Alla tränare är välkomna oavsett nivå och du kommer få med dig ny kunskap och intressanta erfarenheter. Dagen avslutas med Mjällby AIF-Östers IF kl 16.00 på Strandvallen.

Preliminärt program den 5 oktober
10.00 Välkomna! Inledning och kaffe i aulan på Furulundskolan
10.30 Teori-/praktikpass med inriktning på teknik- och speluppfattningsträning
12.30 Lunch
13.30 Teori-/praktikpass med inriktning på nationella spelformer och SvFF:s spelarutbildningsplan – Åke Kallenberg, Nationell Fotbollsutbildare SvFF
14.30 Inför match med Mjällby AIF:s tränare Milos Milojevic
15.00 Sammanfattning och avslutning
16.00 Mjällby AIF – Östers IF (Strandvallen)

Kostnad och anmälan
Mer information om kostnad och anmälan kommer i den inbjudan vi kommer skicka ut efter sommaren, föranmälan går dock att göra via e-post nedan om du vill säkra upp en plats. Har du några frågor eller funderingar går det bra att kontakta Stefan Ekstrand via e-post: ekstrand@maif.se

Här hittar du informationen som pdf-fil