Inbjudan till kompetens- och erfarenhetsträff i Kalmar med inriktning Diplomerad Förening

Blekinge Fotbollförbund och SISU Idrottsutbildarna Blekinge bjuder i samverkan med Smålands Fotbollförbund och Smålandsidrotten in intresserade fotbollsföreningar i Blekinge att närvara vid denna kompetens- och erfarenhetsträff med föreningar som påbörjat eller är intresserade av att påbörja det spännande utvecklingsarbetet med Diplomerad Förening.

Fotbollsföreningar från flera olika distrikt är inbjudna och vi kommer under konferensen jobba med inspirationspass utifrån de områden som är basen i Diplomerad Förening: Inriktning och ledning, Ledarförsörjning, Spelarutbildningsplan, Ekonomisk styrning, Kommunikation, Demokrati och delaktighet. Mer information om Diplomerad Förening hittar du på BFF:s hemsida.

Vi kommer under dagarna att få inspiration av Lucas Nilsson och Mattias Rosenlund (Kalmar FF), Håkan Danielsson (Södra Vi), Erika Nilsson (Vittsjö IK), Daniel Ljungberg (SvFF) med flera.

Datum och tid
Konferensen startar kl 11.00 lördagen den 31 aug och avslutas kl 14.00 söndagen den 1 sep. Därefter ser vi det allsvenska mötet Kalmar FF-Malmö FF med start kl 15.00. Ett mer detaljerat program skickas ut till anmälda deltagare innan konferensen.

Plats
Kalmar Stadshotell (matchen spelas på Guldfågeln Arena).

Kostnad och anmälan
Kostnaden är 2 000 kronor per person och inkluderar helpension med logi i dubbelrum samt matchbiljett till Kalmar FF-Malmö FF. Anmälan är bindande och görs senast torsdagen den 1 augusti via följande länk: https://forms.gle/VPGMNUgkNNQYgeFR6

För mer information kontakta Magnus Karlsson, BFF, eller din förenings SISU-konsulent.

Här hittar du inbjudan som pdf-fil