Min Fotboll - Dela upplevelsen

Nu är vi snart uppe i 60 000 registrerade användare i Sverige!

I april lanserade SvFF och distrikten appen "Min Fotboll", mottagandet och aktiviteterna har överträffat alla förväntningar.

Samtliga distrikt i hela Sverige har åtskilliga lag som kan följas i appen. Vissa sköter resultatrapportering medan andra publicerar bilder och videoklipp från härliga matchhändelser. Många följare bidrar med hejarop och smileys. Stora som små lag i olika åldersklasser, och med all sannolikhet, varierande ambitioner och syften med sitt fotbollsspelande.

Ni som är nyfikna, men som ännu inte kommit igång med appen, hittar info på SvFF:s hemsida: https://www.svenskfotboll.se/minfotboll/

Min Fotboll är breddfotbollens alldeles egna sociala app som lanserades inför säsongsstarten 2019. SvFF och distrikten står bakom den nya, helt fotbollsanpassade, digitala tjänsten som alla bredd-, barn- och ungdomslag kan använda för att skapa engagemang och uppmärksamhet kring sina matcher.

Med hjälp av appen kan spelare, ledare och publik dela filmklipp, bilder, referat, resultatrapporter och livesändningar för att dela med intresserade följare. På så sätt kan alla som stöttar ett lag ta del av det som händer kring lagets matcher oavsett vart i landet de befinner sig.

Appen och tillhörande webbsida följer GDPR och Riksidrottsförbundets uppförandekod för personuppgifter. Den innehåller också nya innovativa funktioner för att ge spelare, ledare och föräldrar till unga spelare kontroll över vilken information som publiceras utöver den basinformation som krävs för tävlingens genomförande. Appen finns för nedladdning i App Store och Google Play.

Visste du att det spelar över 1000 fotbollsmatcher i snitt om dagen i vårt land? Tillsammans kan vi skapa en härlig bevakning av alla bredd-, barn och ungdomsmatcher i Sverige. Kom igång med Min Fotboll idag, dela matchen- dela upplevelsen!