Domarutbildning 11 mot 11 och 9 mot 9

För föreningsdomare och assisterande distriktsdomare
Här kommer inbjudan till domarutbildning som riktar sig till föreningsdomare över 15 år som ska vara assisterande domare för spelformen 11 mot 11 och huvuddomare för spelformen 9 mot 9. Den som tidigare inte genomgått någon likvärdig domarutbildning behöver genomföra aktuell utbildning för att räknas som huvuddomare och assisterande domare i dessa spelformer. Det gäller även den som inte genomgått UD Grundkurs eller UD Fortbildning under åren 2016, 2017 eller 2018. --->

Utbildningen vänder sig även till dem som är intresserade av att bli assisterande distriktsdomare i matcher som Blekinge Fotbollförbund tillsätter.

Datum & tid: Tisdagen den 7 maj klockan 18.00-21.00. Kaffe och fralla serveras från 17.30.

Plats: Ronneby Brunn.

Ekonomi: Föreningen erhåller 500 kronor via Idrottslyftet för att täcka kurskostnaden på 500 kronor per förening som faktureras efter genomförd utbildning.

Anmälan
Föreningen anmäler fritt antal deltagare i FOGIS av föreningsadministratören senast söndagen den 5 maj 2019 enligt bifogad manual. Ange eventuellt intresse av att bli assisterande distriktsdomare i kommentarsfältet vid anmälan.

- Anmälan
- Inbjudan i sin helhet