Handledarutbildning Fotbollsskolan

Här kommer inbjudan till handledarutbildning för ansvariga ledare på Fotbollsskolan! Utbildningen är kostnadsfri och kommer genomföras onsdagen den 8 maj klockan 18.00-20.00 med kaffe och fralla från 17.30 på Ronneby Brunn. --->

Konceptet arrangeras tillsammans med SISU Idrottsutbildarna och är likt föregående år ett idrottslyftpaket som innefattar en gemensam handledarutbildning där föreningen deltar med ansvarig ledare för sin Fotbollsskola. Därefter genomför föreningen en ledarutbildning på hemmaplan med övriga ledare som ska vara med på Fotbollsskolan. Paketet avslutas med en utvärderingsträff under hösten där föreningen deltar för att få rätt till ersättning via idrottslyftet.

Föreningen erhåller 3000 kronor för deltagande på handledarutbildning och 500 kronor per utbildad ledare på hemmaplan vid utbildning som respektive förening arrangerar. Utbetalning sker under hösten.
Anmälan görs av föreningsadministratören i FOGIS senast fredagen den 3 maj.

Pdf-fil – Inbjudan
Pdf-fil – Manual fogis

Välkomna!