Inbjudan till föreningsutvecklingsträff

Oavsett på vilken nivå ni känner att ni befinner er på just nu i er förening så finns det chans till utveckling inom olika områden i verksamheten. Denna träff är tänkt som en hjälp på vägen för att ta nästa steg i föreningsutvecklingen. Både för att i närtid eller framtid komma igång med "Diplomerad Förening" men även för att få hjälp med projektansökan till "Alla är olika – Olika är bra" där det finns medel att söka för att utveckla er förening för er som är intresserade. --->

Föreningsutvecklingsträffen äger rum lördagen den 18 maj kl. 10.00-13.00 på Ronneby Brunn.

Träffen är kostnadsfri och vi bjuder på lunch och kaffe. Anmälan görs i FOGIS senast torsdagen den 9 maj 2019 av er föreningsadministratör enligt bifogad manual.

- Inbjudan
- Anmälan