Inbjudan till Fotbollens Dag

Den 18-19 maj arrangeras Fotbollens Dag för barn 6-7 år och 8-9 år i Brunnsparken i Ronneby! Ta tillfället och anmäl era lag till ett gemensamt fotbollsarrangemang som är en stor manifestation för idrotten och fotbollen i Blekinge! --->

Vi kommer spela 3 mot 3 och 5 mot 5 på tillfälliga fotbollsplaner med nätsarger och hoppas kunna samla föreningar från samtliga fem kommuner med mycket publik i form av syskon, föräldrar och mor- och farföräldrar m.fl.

Datum: Lördagen den 18 maj (8-9 år) och söndag den 19 maj (6-7 år)
Tid:
Start c:a 10.00 och slut c:a 16.00
Plats: Brunnsparken i Ronneby
Kostnad: Arrangemanget är kostandsfritt

Sista anmälningsdag är 3 maj enligt inbjudningarna nedan.

- Inbjudan 6-7 år
- Inbjudan 8-9 år

Med vänlig hälsning

Alexander Karlsson
Blekinge Fotbollförbund