Föreningskonferens 15-16 feb 2019

Blekinge Fotbollförbund bjuder tillsammans med SISU Idrottsutbildarna för femte året i rad in samtliga fotbollsföreningar i distriktet till en föreningskonferens på Ronneby Brunn. Syftet är dels att skapa tid och plats för erfarenhetsutbyte mellan deltagarna men även att motivera och inspirera till ett fortsatt bra arbete i föreningarna. Mer information om program och innehåll hittar du i inbjudan nedan.

Konferensen arrangeras som en kick-off för fotbollsåret och de senaste åren har vi haft över 100 deltagare från olika föreningar från hela distriktet. Det har varit en bra blandning mellan styrelse- och kommittéledamöter, seniortränare och ungdomsledare på plats. Vi hoppas på stort intresse även i år så passa på att anmäla er i tid då det är först till kvarn som gäller!

Kostnad och anmälan
Konferensen kommer även denna gång vara kostnadsfri tack vare Idrottslyftsmedel. Konferensen inkluderar föreläsningar och seminariepass, kaffe/fralla, tvårätters middag, underhållning, frukost kaffe/kaka samt övernattning i dubbelrum (enkelrumstillägg tillkommer).

Föreningen gör anmälan med föreningsnamn, deltagarnamn och mejladress på samtliga deltagare senast fredagen den 25 januari till Magnus Karlsson via e-post: magnus.karlsson@blekingefotboll.se

Vi har 100 platser till förfogande och det är först till kvarn som gäller. Ta chansen att bjuda in både era nuvarande och framtida ledare!

Välkomna!

Här hittar du inbjudan som nerladdningsbar pdf-fil