Inbjudan till Idrottslyftsträff

Här kommer inbjudan till informationsträff om Idrottslyftet. Vi har valt att förlägga träffen tisdagen den 11 december för att ni ska ha större möjlighet att planera och ta del av medlen under hela 2019.

Under 2018 fördelade Blekinge Fotbollförbund ca 900 000 kronor till fotbollsföreningarna i Blekinge! Hur mycket av dessa medel gick till er förening?

Syftet med Idrottslyftet är att utveckla verksamheten så att barn och unga i åldern 7-25 år väljer att idrotta i förening och stimuleras till ett livslångt idrottande i föreningsidrotten. På träffen kommer ni att få information om de olika paketlösningar vi tagit fram för kommande år och ni kommer även få tips och idéer på hur er förening kan ta del av våra tilldelade Idrottslyftsmedel. Dessutom kommer representanter från Blekinge Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna vara med på träffen för att informera om hur vi tillsammans kan jobba för att utveckla våra fotbollsföreningar ytterligare.

Datum: Tisdagen den 11 december
Tid: Klockan 18.00-20.00 (kaffe/fralla från 17.30)
Plats: Ronneby Brunn
Kostnad: Träffen är kostnadsfri och vi bjuder på kaffe/fralla

Anmälan
Anmälan med föreningsnamn, deltagarnamn, mejladress och eventuella frågor skickas senast tisdagen den 4 december till Magnus Karlsson via e-post: magnus.karlsson@blekingefotboll.se

Här hittar du inbjudan som nerladdningsbar pdf-fil