Inbjudan till FOGIS-utbildning

Välkomna till en informations och utbildningskväll i FOGIS. Träffen genomförs tisdagen den 4 december klockan 18.00-20.00 på Ronneby Brunn.

Vi har fått signaler från många föreningar att det finns ett stort behov av en FOGIS-utbildning för både kanslipersonal och för föreningsledare i olika roller. FOGIS är ett verktyg som rymmer mängder med information och hjälpmedel för föreningarna och denna utbildning vänder sig till både nya användare och till er som jobbat med FOGIS tidigare.

Micke Dahl från Skånes Fotbollförbund har lång erfarenhet och mycket bra kunskaper kring FOGIS och kommer att hålla i träffen. Även personal från Blekinge Fotbollförbund kommer vara på plats.

Exempel på punkter som kommer diskuteras under kvällen är: Elektronisk domarrapport, registrera nya spelare, matchändringar, ändra behörighet, ändra kontaktpersoner, övergångar, nya FOGIS-funktioner, frågor från föreningarna mm. OBS! Skicka gärna med frågor och funderingar i samband med anmälan!

Datum: Tisdagen den 4 december
Tid: Klockan 18.00-20.00 (kaffe/fralla från 17.30)
Plats: Ronneby Brunn
Kostnad: Träffen är kostnadsfri och vi bjuder på kaffe/fralla

Anmälan
Anmälan med föreningsnamn, deltagarnamn, mejladress och eventuella frågor skickas senast tisdagen den 27 november till Magnus Karlsson via e-post: magnus.karlsson@blekingefotboll.se

Här hittar du inbjudan som nerladdningsbar pdf-fil