Inbjudan Nolltolerans 2.0

Då det tidigare Nolltoleransprojektet känns avstannande i distriktet samtidigt som klimatet kring både senior- och ungdomsmatcher har hårdnat på ett alarmerande sätt med incidenter på ett antal olika platser i distriktet under säsongerna 2017-2018 så ämnar Blekinge Fotbollförbund att göra en omstart under arbetsnamnet "Nolltolerans 2.0" inför säsongen 2019.

Satsningen är ett samarbete mellan Blekinge Fotbollförbund och SISU Idrottsutbildarna Blekinge och vi strävar efter att:
-
Skapa ett bättre klimat och matchmiljö för spelare, ledare, domare och publik
-
Seniorfotbollen ska vara ett föredöme för ungdomarna
-
Tona ner allvaret i och kring ungdomsmatcherna
-
Motverka olämpligt uppträdande och fusk
-
Motverka dåligt språkbruk, våld, hot och våldstendenser

Föreningsbesök
Förutom att informera om Nolltolerans 2.0 vid Ungdomskonferenser, Representantskap, Årsmöte, Föreningskonferens och vid domar-, tränar-, och spelarutbildningar har Blekinge Fotbollförbund som målsättning att tillsammans med SISU Idrottsutbildarna genomföra obligatoriska föreningsbesök i samtliga distriktets föreningar under 2019.

Målgrupp för vårt besök är föreningsstyrelsen tillsammans med av föreningen speciellt utvalda nyckelpersoner. Planera gärna in vårt besök i samband med ordinarie styrelsemöte i början av året, planerad tidsåtgång är cirka en timme. Uppstart av dessa besök är satt till 15 januari 2019 och då vi har begränsade resurser gäller principen "först till kvarn". Ytterligare information om projektet finner ni på vår hemsida.

Anmälan
Anmälan med föreningsnamn samt namn, mobilnr och mejladress på ansvarig i föreningen görs till Sven-Olle Persson via mobil 0737-859000 eller via e-post: olleadolf@gmail.com

Här hittar du inbjudan som nerladdningsbar pdf-fil

Här hittar du Nolltoleransfoldern som nerladdningsbar pdf-fil

Mer information hittar du under fliken "Nolltolerans 2.0" i menyn till vänster!

Med vänlig hälsning
Blekinge Fotbollförbund