Fotbollens Dag

Fotbollens Dag genomfördes som vanligt i natursköna Brunnsparken på tillfälliga fotbollsplaner men med skillnaden att vi i år erbjöd spel under två dagar. På lördagen spelade 8-9-åringar 5 mot 5 och på söndagen spelade 6-7-åringar 3 mot 3 med nätsarger och det var full fart hela helgen!

På lördagen deltog 37 lag med 8-9 åringar som spelade på 12 planer. På söndagen deltog 33 lag med 6-7 åringar som spelade på 5 planer med nätsarger och 5 planer utan nätsarg. Sammanlagt deltog 21 föreningar vilket vi är mycket nöjda med!

Blekinge Fotbollförbund tackar spelare, ledare och publik för en fantastisk helg med strålande sol, fin gemenskap, mycket glädje och många skratt

Vi riktar även ett stort tack till Kallinge SK som hade hand om kiosken och till alla våra funktionärer och samarbetspartners som hjälpte till med att arrangera dessa dagar!