Kostnadsfri matchfixningsföreläsning

Matchfixning är ett av de största hoten mot tävlingsidrottens framtid. De senaste åren har ett flertal fall med manipulerade idrottsresultat, med spel på desamma, upptäckts. Företeelsen strider mot svensk idrotts grundläggande värderingar som integritet, rent spel och respekt för andra.

Om idrottstävlingar eller delar av idrottstävlingar är uppgjorda blir idrotten i en förlängning inte längre intressant. Varken att delta i eller titta på. Därför är det viktigt att du som är en del av den svenska idrottsrörelsen, vare sig det är som spelare, ledare, domare eller annan funktionär tar ställning för "svensk idrott, ren idrott".

Föreläsningen är kostnadsfri och genomförs tisdagen den 22 maj klockan 19.15 i Sölvesborg. Föreläsare är Tobias Tibell, Förbundsjurist/Legal Counsel, Svenska Fotbollförbundet och föreläsningen är i huvudsak till för spelare, domare och ledare på seniornivå i Blekinge.

Mer information om anmälan samt inbjudan i sin helhet hittar du här...