Landslagets Fotbollsskola

Förutsättningarna för hur vi kan använda Idrottslyftet till Landslagets Fotbollsskola förändrades förra året utifrån nya direktiv ifrån Riksidrottsförbundet. Detta innebär att vi precis som förra året erbjuder ett Idrottslyftpaket som innefattar en gemensam handledarutbildning på Ronneby Brunn följt av individuella ledarutbildningar på hemmaplan hos respektive förening.

Målgrupp
Föreningar som arrangerar Landslagets Fotbollsskola.

Syfte
Att erbjuda en kvalitativ spelarutbildning.

Ekonomi
Föreningen erhåller 3000 kronor för deltagande på handledarutbildning som Blekinge Fotbollförbund arrangerar och 500 kronor per utbildad ledare på hemmaplan vid utbildning som respektive förening arrangerar. Utbetalning sker under hösten.

Upplägg
Handledarutbildningen genomförs måndagen den 14 maj kl 18.00-20.00 på Ronneby Brunn och arrangeras i samarbete med SISU Idrottsutbildarna. Föreningen ska delta på handledarutbildningen den 14 maj, genomföra en ledarutbildning på hemmaplan samt delta på utvärderingsträffen under hösten för att ha rätt till ersättning via Idrottslyftet. Ledarutbildningen på hemmaplan planerar respektive förening utifrån den information ni får vid handledarutbildningen.

Återrapportering
Återrapportering görs av respektive förening via er IdrottOnlinesida och ska vara klart senast den 31 december 2018. Vi rekommenderar dock att ni gör rapporteringen så fort som möjligt.

Anmälan
Anmälan görs via e-post till sven-olof.bergman@blekingefotboll.se senast fredagen den 4 maj 2018. Anmälan ska innehålla förening, namn, e-post och mobilnummer för respektive deltagare.

Här hittar du inbjudan i sin helhet

Med vänlig hälsning
Blekinge Fotbollförbund