Klubbtränarträff flickor/pojkar 13-14 år

Härmed har vi nöjet att inbjuda era klubbtränare för flickor och pojkar 13 och 14 år till en klubbtränarträff onsdagen den 4 april kl 18.00 på Ronneby Brunn angående lokal talangutveckling i zonerna i Blekinge Fotbollförbunds regi för de båda åldersgrupperna.

Spelartrupp
Er klubbtränare ska anmäla de spelare som är intresserade av extra träningar under året, namn och spelplats i laget ska finnas med. Om ni har någon intresserad målvakt/er är det särskilt angeläget att de också noteras.

Denna uppgift förbereds på hemmaplan och skickas in till Sven-Olof Bergman före klubbtränarträffen på svenolof.bergman@blekingefotboll.se senast den 24 mars.

Anmälan
Anmälan till träffen ska ske till Sven-Olof Bergman, senast den 24 mars på mailadress svenolof.bergman@blekingefotboll.se

- Inbjudan F13-F14
- Inbjudan P13-P14

Välkomna!
Sven-Olof Bergman
Blekinge FF