Avtal Svensk Fotboll - STIM

Svenska Fotbollförbundet (SvFF) har för år 2018 förlängt sitt avtal med STIM, som omfattar dels all landslagsverksamhet, dels samtliga övriga matcher som spelas av SvFF:s medlemsföreningar. Avtalet omfattar inte de föreningar och idrottsaktiebolag som i stället omfattas av STIM:s avtal med Föreningen Svensk Elitfotboll (SEF) och Elitfotboll Dam (EFD). --->>

SvFF:s medlemsföreningar ska alltså inte betala några STIM-avgifter för musik som spelas i samband med fotbollsverksamhet. Musik som spelas vid annan idrottsverksamhet eller vid andra evenemang omfattas inte av avtalet. Det innebär bl.a. att för flersektionsföreningar omfattar detta avtal endast fotboll.
Ni ombeds att på lämpligt sätt informera föreningarna i Ert distrikt om överenskommelsen med STIM.
Har Ni några frågor är Ni välkomna att kontakta förbundsjuristen
Joakim Högberg Jacobsson, 08-735 95 80 eller joakim.hogbergjacobsson@svenskfotboll.se