Fotbollsgala den 3 november

Vi har ett fåtal platser kvar till Fotbollsgalan den 3 november och öppnar nu upp anmälan en kortare period för intresserade.

Blekinge Fotbollförbund fyller 100 år 2017 och det firar vi på olika sätt under hela året. Som en final på firandet bjuder vi in föreningar, samarbetspartners och särskilt inbjudna gäster till en fantastisk Fotbollsgala på Blekinge Convention Center vid Ronneby Brunn den 3 november!

Vi kommer få uppleva en helt magisk fotbollsfest fylld med glädje, gemenskap, prisutdelningar och hyllningar till Blekingefotbollen samt underhållning i världsklass! Under galan delar vi ut pris i följande kategorier: Århundradets Domare, Århundradets Herrspelare, Århundradets Damspelare, Århundradets Ungdomsledare, Århundradets Tränare, Århundradets Eldsjäl och Århundradets Förening.

Tillsammans vill vi uppmärksamma alla engagerade människor som på olika sätt bidragit och bidrar till utvecklingen av fotbollen i Blekinge. Har du för avsikt att uppvakta är du hjärtligt välkommen till stora salen på Ronneby Brunn klockan 15.30.

Program
18.00 Mingel och välkomstdryck (Blekinge Convention Center)
18.30 Vi tar plats vid borden, förrätten serveras
23.00 Eftermingel

Anmälan
Galaavgiften är 795 kronor per person och då ingår välkomstdrink, förrätt samt öl/vin/vatten, varmrätt samt öl/vin/vatten, dessert samt dessertvin/vatten, kaffe och kaka. Kostnaden faktureras och ska vara betalad innan galan.

Först till kvarn gäller på de sista platserna och anmälan är bindande! Anmälan med namn och kontaktuppgift samt information om eventuella allergier skickas senast söndagen den 22 oktober till Magnus Karlsson via e-post: magnus.karlsson@blekingefotboll.se

Önskar ni boende erbjuder Ronneby Brunn enkelrum för 650 kronor per rum och dubbelrum för 995 kronor per rum. Bokning av rum görs via telefon 0457-750 00 eller via e-post: reservation@ronnebybrunn.se. Vid bokningen ange koden "Fotbollsgalan".