Tränarsymposium i Sölvesborg

Blekinge Fotbollförbund fyller 100 år 2017 och det uppmärksammar vi på olika sätt under hela året. Ett exempel på detta är tekniktränarutbildningen vi genomförde i juli. Del två av denna utbildning genomförs den 3 september i Sölvesborg.

Den första delen genomfördes i fyra av våra fem kommuner och den andra delen genomförs den 3 september på olika platser i Sölvesborgs kommun och vävs ihop med Blekinge FF:s, Mjällby AIF:s och SISU Idrottsutbildarnas traditionsenliga tränarfortbildning.

De tränare som deltog på "Tekniktränarfortbildning del 1" i juli är automatiskt anmälda och detta skall betraktas som en kallelse. Övriga tränare är välkomna med anmälan via SISU Idrottsutbildarna Blekinges hemsida senast onsdagen den 30 augusti.

Mer information om upplägg, innehåll, kostnader mm hittar du i bifogad inbjudan genom att klicka här...