Inbjudan till handledarutbildning för Landslagets Fotbollsskola

Förutsättningarna för hur vi kan använda Idrottslyftet till Landslagets Fotbollsskola har förändrats utifrån nya direktiv ifrån Riksidrottsförbundet. Detta innebär att vi i år erbjuder ett nytt Idrottslyftspaket för intresserade föreningar. Detta innebär samtidigt att föregående års upplägg och paket försvunnit helt.

För 2017 gäller följande:

Föreningen får 3000 kronor för deltagande på handledarutbildningen som vi arrangerar och sedan ytterligare 500 kronor per utbildad ledare på hemmaplan vid utbildning som föreningen själva arrangerar med den/de utbildade instruktörerna. Utbildade ledare ska redovisas till BFF för att erhålla Idrottslyftsmedel.

BFF sköter ansökan åt föreningen. För att få bidraget ska föreningen delta på Handledarutbildningen den 16 maj, genomföra en utbildning på hemmaplan samt delta på utvärderingsträffen under hösten. Utbetalning sker under hösten.

- Datum: Tisdagen den 16 maj
- Tid: 18.00 – 20.00
- Plats: Ronneby Brunn

Anmälan till jonas.holmgren@blekingefotboll.se senast den 11 maj.

Anmälan ska innehålla:
- Namn
- Förening
- Kontaktuppgifter (mail och mobilnummer).

Med vänlig hälsning
Blekinge Fotbollförbund

Jonas Holmgren
0733-504337
jonas.holmgren@blekingefotboll.se

- Ladda ner inbjudan i sin helhet