Inbjudan till information och utbildningsträff i FOGIS

Välkomna till en informations och utbildningskväll i FOGIS. Träffen genomförs den 16 februari klockan 18.00-20.00 på Ronneby Brunn.

Vi har fått signaler från många föreningar att det finns ett stort behov av en FOGIS-utbildning för både kanslipersonal och för föreningsledare i olika roller. FOGIS är ett verktyg som rymmer mängder med information och hjälpmedel för föreningarna och denna utbildning vänder sig till...

... både helt nya användare och till er som jobbat med FOGIS tidigare.

Micke Dahl från Skånes Fotbollförbund har lång erfarenhet och mycket bra kunskaper kring FOGIS och kommer att hålla i träffen. Sven-Olof Bergman från Blekinge Fotbollförbund kommer också att vara på plats för att svara på frågor.

Exempel på punkter som kommer diskuteras under kvällen är: Elektronisk domarrapport, registrera nya spelare, matchändringar, ändra behörighet, ändra kontaktpersoner, övergångar, nya FOGIS-funktioner, frågor från föreningarna, mm. OBS! Skicka gärna med frågor och funderingar i samband med anmälan!

Datum: Torsdagen den 16 februari
Tid: Kl. 18.00-20.00 (kaffe/fralla från 17.30)
Plats: Ronneby Brunn

Anmälan
Anmälan med föreningsnamn, deltagarnamn och mejladress skickas senast måndagen den 6 februari till Magnus Karlsson via e-post: magnus.karlsson@blekingefotboll.se

Med vänlig hälsning
Blekinge Fotbollförbund