Inbjudan till Svenskfast Cup 2021

Här kommer inbjudan till Svenskfast Cup 2021 (DM utomhus för seniorer) där det förutom prispengar även ligger en plats i Svenska Cupen i potten för slutsegrarna på både dam- och herrsidan.

Inbjudan till FOGIS-utbildningar

Här kommer inbjudan till digitala informations- och utbildningskvällar i FOGIS.

FOGIS är ett verktyg som rymmer mängder med information och hjälpmedel för föreningarna och denna utbildning vänder sig till både nya användare och till de som har erfarenhet sedan tidigare.

Ansök om RF:s kompensationsstöd

Mellan den 15 oktober och den 26 oktober (till klockan 12.00) är ansökan öppen för alla SvFF:s föreningar att ansöka om kompensationsstöd för uteblivna intäkter och kostnader perioden 1 juli till 30 september.

Seriesegrare 2020

Nedan presenterar vi årets seriesegrare från Blekinge på seniorsidan 2020, Vi passar även på att önska ett stort grattis till samtliga!

Jämjö GoIF, div 5 herrar

Jämjö GoIF, div 5 herrar

Min Fotboll - Intäkter till föreningarna

Från och med den första augusti i år ger livesändningar i Min Fotboll intäkter till de svenska fotbollsföreningarna. På bara åtta veckor har sändningarna genererat hela 1,2 miljoner kronor till fotbollsföreningar över hela landet.

Inbjudan Kick Off för kvinnliga ledare

Söndagen den 6 december bjuder vi för första gången in alla kvinnliga ledare som finns i våra föreningar till en nätverksträff på Ronneby Brunn.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter