Inbjudan Regionala Futsalligan damer

Svenska Fotbollförbundet (SvFF) inbjuder med detta till Regionala Futsalligan (RFL) säsongen 2019/2020.

SvFF:s Tävlingsutvecklingskommitté kommer att uppdra till Förbundsstyrelsen att den 25 april fastställa föreskrifter och tävlingsformat för säsongen 19/20. OBS! Kansliet har berett ett förslag som bland annat innefattar nedan punkter, men vill dock poängtera att detta endast är ett förslag och att det således kan bli förändringar. --->

Svenskfast Cup damer semifinaler

Nu är semifinalerna i Svenskfast Cup för damer klara. Semifinalerna ska spelas senast den 31 maj enligt nedan.

Damer - Semifinaler
Semifinal 1: Hällaryds IF-Karlskrona FF
Semifinal 2: Nättraby GoIF-Lörby IF

Inbjudan till breddläger 2019

Härmed inbjuds era spelare födda 2007 respektive 2008 till deltagande vid Blekinge Fotbollförbunds breddläger dag 1. Lägret består av två separerade dagar för respektive åldersgrupp med bollen i fokus och mycket lek, helt i linje med Svenska Fotbollförbundets spela, lek och lär. Vår ambition är att kunna bedriva lägret för flickor och pojkar på samma plats, men om det blir för många deltagare så blir det uppdelat. Observera att förening med deltagare på breddlägret äger rätt att flytta kolliderande seriematch. --->

Elin Vaughan uttagen till EM-kvalspel

Anders Johansson, förbundskapten för flickor F19/00, har tagit ut Elin Vaughan, Asarum IF FK, till EM-kval som spelas i England mellan den 31 mars – 10 april.

Vi gratulerar Elin och Asarum till denna uttagning och önskar Elin stort lycka till i England!

Blekinge FF

Svenskfast Cup herrar semifinaler

Nu är semifinalerna i Svenskfast Cup för herrar klara. Semifinalerna ska spelas senast den 31 maj enligt nedan.

Herrar - Semifinaler
Semifinal 1: Hällaryds IF-Asarums IF FK
Semifinal 2: IF Trion-Saxemara IF

Tre spelare till landslagsläger

Roger Franzén förbundskapten för pojkar 16/03 har tagit ut två spelare från Blekinge i sin nästa landslagssamling på Bosön den 26-29 mars. Dessa två är Otto Rosengren, Mjällby AIF och Malte Svensson, FK Karlskrona.

Peter Wennberg förbundskapten för pojkar födda P18/01 har tagit ut Taylor Silverholt, Mjällby AIF, till ett landslagsläger på Bosön den 18-21 mars.

Vi glädjs med spelarna och deras föreningar till dessa framgångar och önskar spelarna lycka till!

Blekinge FF

Inbjudan till inkluderande idrott

Under två dagar lägger vi tillsammans fokus på allas rätt att vara med i idrotten. Du väljer själv om du deltar en eller två dagar. Mötesplatsen är en del av initiativet #vistårbakom. Hela programmet är kostnadsfritt!

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter