Genomfört årsmöte

I torsdags genomfördes Blekinge Fotbollförbunds årsmöte på Ronneby Brunn där vi i år hade Lars-Christer Olsson, ordförande i Svensk Elitfotboll och vice ordförande i Svenska Fotbollförbundet, på besök.

Inbjudan digital domarersättning

Härmed bjuds föreningar och distriktsdomare in till en informationsträff om digital domarersättning som Svenska Fotbollförbundet lanserar inför säsongsstart 2020.

Noel Törnqvist uttagen till landslagsläger

Förbundskapten Viktor Eriksson har tagit ut Noel Törnqvist, Mjällby AIF, till ett landslagsläger på Bosön den 23-26 mars.

Vi önskar Noel stort lycka till!

Svenskfast Cup herrar slutspel

Nu är herrarnas slutspelsgrupper i Svenskfast Cup klara, slutspelet spelas onsdagen den 11 mars enligt nedan. Föreskrifter hittar du i menyn till vänster under fliken "Tävling".

FK Karlskrona Svenska Mästare!

FK Karlskrona P17Under helgen som gick spelades USM i Futsal, F17 och P17. FK Karlskrona (FKK) vann efter en storartad bedrift P17 och Hammarby IF vann F17.

Värt att notera i detta sammanhang är att det var andra året i rad som Hammarby vinner F17 och andra året i rad som Blekinge vinner P17, då IFK Karlshamn vann P17 förra året.

Serieträff för barn- och ungdomsledare

Härmed bjuder vi in till en diskussionsträff mellan föreningarnas ledare som har lag representerade i Blekinge Fotbollförbunds barn- och ungdomsserier säsongen 2020. --->

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter