Futsal 23 och 24 september

Den 23-24 september möts Sverige och Tyskland i en dubbellandskamp för herrar i futsal i Brinova Arena, Karlskrona. Matcherna är genrep och viktiga förberedelser inför ländernas kval till futsal-VM 2020. Innan respektive landskamp kommer det att äga rum en förmatch mellan FK Karlskrona och IFK Karlshamn, den 23:e spelar pojkarna (P02) och den 24:e spelar flickorna (F02).

Inträdet till förmatcherna är kostnadsfritt och till landskamperna köper ni biljetter på länken www.nortic.se eller på plats i entrékassorna från kl. 17.00.

Inbjudan till ungdomskonferens

Blekinge Fotbollförbund bjuder härmed in till ungdomskonferens för flick- och pojkfotboll. Onsdagen den 16 oktober kl. 18.30 - 20.00 Ronneby Brunn.

- Inbjudan i sin helhet

- Anmälan

Välkomna!

Alexander Karlsson
0768 676890
alexander.karlsson@blekingefotboll.se
Blekinge Fotbollförbund

Kajsa Nilsson om premiärlandskampen

I fredags spelade F04-landslaget sin allra första landskamp. Resultatet blev en knapp 0-1-förlust mot Norge. Redan i dag sker returmatchen mellan grannländerna.

– Det var en magisk känsla att gå ut på plan och spela för Sverige. Det var väldigt nervöst innan, men det släppte när jag väl kom ut på plan och domaren blåste igång matchen, säger Kajsa Nilsson.

Läs mer på Svenska Fotbollförbundets webbplats.

Herrarnas kval i distriktsserierna

Nedan hittar du datum och upplägg för höstens kvalspel i herrarnas distriktsserier. Mer information om upp- och nedflyttning samt andra tävlingsfrågor hittar du i TB 2019 under fliken "Tävling" i menyn till vänster.

Inbjudan till Tränarsymposium

Blekinge Fotbollförbund bjuder tillsammans med SISU Idrottsutbildarna och Mjällby AIF även i år in till Tränarsymposium i Sölvesborg med fokus på fortbildning av barn- och ungdomstränare.

Tränarsymposiet äger rum lördagen den 5 oktober och det blir föreläsningar kombinerat med praktik på Furulundskolan och Svarta Led, där allt från senior- till knattetränare kan inspireras under en heldag. Alla tränare är välkomna oavsett nivå och du kommer få med dig ny kunskap och intressanta erfarenheter. Dagen avslutas med Mjällby AIF-Östers IF kl 16.00 på Strandvallen. Ett mer detaljerat program hittar du nedan.

Kallelse till Representantskap

Härmed har vi nöjet att kalla till Representantskap torsdagen den 7 november 2019 klockan 18.30 på Ronneby Brunn.

Biljetter till Sverige-Tyskland

Biljettpris: Vuxen 100 kr. Ungdom (7-16 år) 50 kr. Barn i vuxens sällskap (under 7 år) är gratis. Lagbiljett (10-20 personer) 300 kr.

Biljetterna säljs via Nortics biljettsystem på länken www.nortic.se och föreningsbiljetterna beställs på följande mejladress: jansvensson1951@gmail.com

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter