Dags för slutspel i Svensfast Cup

Svensk FastighetsförmedlingPå lördag den 15 mars spelar herrarnas slutspel Fyra lag ska till semifinal. Spelplatserna är Jämjö, Rödeby, Asarum och Sölvesborg.

Damernas kvalificeringsspell är publicerat sedan tidigare och det spelas nu till helgen den 11 mars. Spelprogram ser du under "Spelprogram och tabeller" och i fältet "Visa distriktets tävlingar 2017".

Genomfört årsmöte

BFF:s årsmöteEfter årsmötet ser styrelsen ut på följande sätt: Tommy Andersson, ordförande, Tomas Enegren, vice ordförande, Jörgen Nilsson, kassör, Tomas Nilsson, ledamot, Hege Steinlund, ledamot, Gunilla Persson, ledamot och Jens Gustavsson, ledamot.

Elin uttagen i en 20-mannatrupp

Elin Vaughan Asarums IF FK är uttagen i en 20-mannatrupp som förbundskapten Ulf Kristiansson tagit ut till ett landslagsläger i Göteborg den 11-15 mars 2017. Elin var för övrigt med på ett landslagsläger på Bosön den 22-26 februari.
Vi önskar Elin ett stort lycka till!

Kvalificeringsspel Svenskfast Cup

Svenskfast CupNu är förkvalet avgjort och kvlificeringsspel för herrarna sker på lördag den 4 mars och för damerna lördagen den 11 mars.

Välj länken Spelprogram & Tabeller i vänstra menyn och välj den grupp du vill se under "Visa distriktets tävlingar 2017".

Herrarna spelar på Jämjö IP, Asarums IP och Svarta Led i Sölvesborg. Damerna spelar på Åvallen i Rödeby och Jernvallen i Kallinge.

För frågor - kontakta kansliet.

Med vänlig hälsning
Blekinge Fotbollförbund

Ungdomskonferens serieindelning

Härmed har vi nöjet inbjuda till Ungdomskonferens för pojk och flickfotboll tisdag den 7 mars kl 18.00 på Ronneby Brunn. Ungdomskonferensen är ett diskussionsforum inte ett beslutande organ i ungdomsfrågor.

Deltagare
Era representanter ska vara...

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter