Tekniktränarutbildning del 2

Blekinge Fotbollförbund bjuder tillsammans med SISU Idrottsutbildarna och Mjällby AIF in till fortsättningen på årets Tekniktränarutbildning med fokus på utbildning och fortbildning av barn- och ungdomstränare. Utbildningen är uppdelad i två delar där denna uppföljningsdel genomförs i Sölvesborgs kommun lördagen den 20 oktober och den första delen genomfördes i juli i våra fyra övriga kommuner.

Elin Vaughan uttagen i landslaget

Anders Johansson, förbundskapten för F18/00- landslaget, har tagit ut Elin Vaughan Asarums IF FK till EM kval 1 som går i Sverige mot Kazakstan, Israel och Slovenien den 30 september – 10 oktober.

Blekinge FF önskar Sverige och Elin Vaughan stort lycka till i kvalet.

Stefan Ekstrand Asarums IF FK är även han med som tränare/bevakare i F18/00- landslaget.

Talangjakt flickor/pojkar födda 2003

Under en vecka i slutet av juni och i början av juli, deltog distriktslagen, flickor och pojkar födda 2003, vid Svenska Fotbollförbundets utvecklingsläger i Halmstad. Nästa mål för åldersgruppen är 2019 års Distriktsturneringar och redan nu har en ny uttagningsprocess påbörjats. --->

Inbjudan Licensfortbildning UEFA-B

Svenska Fotbollförbundet inbjuder härmed till Licensfortbildning för tränare med UEFA B-diplom.

Läs mer -->

SvFF:s Anläggningsfond 2019

Svenska Fotbollförbundets (SvFF:s) anläggningskommitté beslöt vid sitt sammanträde i april att förändra regelverket och ansökningsförfarandet för Anläggningsfonden.
Anläggningsfonden 2019 kommer enbart att stödja föreningsägda/drivna konstgräsanläggningar i investeringar för att säkerställa anläggningen miljömässigt

Läs mer -->

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter