Svenskfast Cup

Ikväll spelar herrarna slutspel i Svenskfast Cup. Du som inte har möjlighet att vara på plats kan följa resultatuppdateringen här på vår hemsida under fliken "Spelprogram & Tabeller" i menyn till vänster, klicka sedan på "Matcher idag".

Vi har även lottat damernas slutspel som spelas onsdagen den 21 mars i Asarum och Karlskrona (Rosenholm). Spelordningen hittar du nedan.

Klubbtränarträff flickor/pojkar 13-14 år

Härmed har vi nöjet att inbjuda era klubbtränare för flickor och pojkar 13 och 14 år till en klubbtränarträff onsdagen den 4 april kl 18.00 på Ronneby Brunn angående lokal talangutveckling i zonerna i Blekinge Fotbollförbunds regi för de båda åldersgrupperna.

Spelartrupp
Er klubbtränare ska anmäla de spelare som är intresserade av extra träningar under året, namn och spelplats i laget ska finnas med. Om ni har någon intresserad målvakt/er är det särskilt angeläget att de också noteras.

Denna uppgift förbereds på hemmaplan och skickas in till Sven-Olof Bergman före klubbtränarträffen på svenolof.bergman@blekingefotboll.se senast den 24 mars.

Anmälan
Anmälan till träffen ska ske till Sven-Olof Bergman, senast den 24 mars på mailadress svenolof.bergman@blekingefotboll.se

- Inbjudan F13-F14
- Inbjudan P13-P14

Välkomna!
Sven-Olof Bergman
Blekinge FF

Svenskfast Cup

På lördag den 10 mars spelar damerna sina första matcher i Svenskfast Cup i Sölvesborg och Karlskrona. Spelordningen hittar du nedan.

Vi har även lottat slutspelet för herrarna som spelas onsdagen den 14 mars i Hällevik, Sölvesborg, Asarum och Jämjö. Spelordningen hittar du nedan.

Årsmötet 2018

SvFF:s förtjänsttecken silver

Igår hölls Blekinge Fotbollförbunds årsmöte med val av styrelse och utdelning av priser och utmärkelser.

Styrelsen 2018 ser ut enligt följande:
Tommy Andersson, Kallinge, valdes till distriktsordförande för en tid om ett år.

Omval av Jens Gustavsson, Jämshög samt nyval av Daniel Berg, Pukavik och Marita Mattsson, Listerby för en tid om två år.

Tomas Enegren, Karlskrona och Tomas Nilsson, Kallinge, samt Hege Steinlund, Holmsjö är valda som styrelseledamöter till och med årsmötet 2019.

Jörgen Nilsson och Gunilla Persson som avböjt omval avtackades. --->

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter