Inbjudan till Rådslag

Blekinge Fotbollförbund bjuder härmed in samtliga föreningar till Rådslag på Ronneby Brunn den 28 september. Syftet med Rådslaget, som en väsentlig del av svensk fotbolls strategiarbete, är att skapa bred delaktighet inför framtagandet av nästa mål- och strategidokument.

Herrarnas kval i distriktsserierna

Nedan hittar du datum och upplägg för höstens kvalspel i herrarnas distriktsserier. Mer information om upp- och nedflyttning samt andra tävlingsfrågor hittar du i TB 2017 under fliken "Tävling" i menyn till vänster.

Talangjakt flickor/pojkar födda 2002

Till dig som är klubbtränare och föreningsledare!
Under en vecka i somras deltog distriktslagen, flickor och pojkar födda 2002, vid Svenska Fotbollförbundets utvecklingsläger i Halmstad.

Nästa mål för åldersgruppen är 2018 års Distriktsturnering och redan nu har en ny uttagningsprocess påbörjats. >>

Representantskap

Här kommer kallelse till Blekinge Fotbollförbunds Representantskap den 9 november 2017 klockan 18.30 på Ronneby Brunn, se bifogad fil.

Förslag till ärende att behandlas av Representantskapet ska vara oss tillhanda senast den 29 september 2017 enligt anvisningar i bilaga.

Sista anmälningsdag för ombud är den 20 oktober och görs via bifogad anmälningsblankett.

Med vänlig hälsning
Blekinge Fotbollförbund
Magnus Karlsson
Kanslichef

Århundradets Ungdomsledare

Blekinge Fotbollförbund fyller 100 år 2017 och det firar vi på olika sätt under hela året. Som en final på firandet bjuder vi in våra föreningar och samarbetspartners till en fantastisk Fotbollsgala på Blekinge Convention Center vid Ronneby Brunn den 3 november!

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter