Blekingenej till fria fotbollsbyten

Tommy AnderssonBlekinge röstade nej när beslutet om fria byten i flera fotbollserier togs häromdagen.

Blekinge fotbollförbund valde i stället att rösta på Skånes förslag, som gick ut på att avvakta och utreda ytterligare innan beslut skulle fattas.

– Men vi fick ge oss, vi var några län som ville låta utreda frågan mer, men en klar majoritet av förbunden ville annorlunda, säger Tommy Andersson, ordförande i Blekinge fotbollförbund. Läs mer (SVT)

- Läs även från (BLT/Sydöstran-sporten)

Kval till slutspel

Både flickorna och pojkarna gick vidare i Kommunal Cup respektive Postnord Cup. Nu väntar ett kvalspel för att ta sig vidare till gruppslutspelet i januari.

Flickorna möter Bohuslän FF och matchen spelas i Stenungsund den 9 december kl. 13.00.

Pojkarna möter Hallands FF och matchen spelas på Strandvallen i Hällevik söndagen den 10 december kl. 15.00.

Vi hoppas att det blir många som kommer både till Bohuslän och Strandvallen i Hällevik för att följa dessa duktiga fotbollsspelare.

Ett stort lycka till!

Inbjudan Svenskfast Cup 2018

Nu är det dags att anmäla sig till Svenskfast Cup 2018. Sista dag för anmälan är den 31 december.

Blekinge Fotbollsförbunds Tävlingskommitté presenterade upplägg och nyheter inför Svenskfast Cup 2018 på Representantskapsmötet i Ronneby den 9 november. Precis som innevarande år kommer vi erbjuda --->

Elin och Riad uttagna till läger på Bosön

Christofer Augustsson, förbundskapten för P15/02, har tagit ut Riad Shehu, FK Karlskrona, till ett läger på Bosön mellan 27-30 november.

Ulf Kristiansson har plockat ut Elin Vaughan, Asarums IF FK, till ett centralt tipselitläger på Bosön den 23-26 november, vi önskar Elin och Riad lycka till.

Både pojkar och flickor-16 vidare till kvalspel

Både pojkar och flickor tog sig vidare till kvalspel genom att komma tvåa i sina respektive grupper. Nu väntar kvalspel mot något annat distrikt, den lottningen är ännu inte klar.
- Det var en mycket bra insats från båda lagen, som står upp mot så bra och stora disktrikt som Småland och Skåne är, säger Sven-Olof Bergman, spelutvecklare Blekinge FF.

- Postnord Cup

- Cup Kommunal

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter