Svenskfast Cup finaler

Ikväll spelas damernas final i Svenskfast Cup enligt tidigare planering och vi hoppas på bra väder, mycket publik och en välspelad match. Herrarnas final är framflyttad till tisdagen den 13 augusti på önskemål av berörda föreningar.

Damfinal: Hällaryds IF-Lörby IF spelas den 30 juli kl 18.30
Herrfinal: Saxemara IF-Asarums IF FK spelas den 13 augusti kl 18.30

Kajsa Nilsson till landslagsläger

Blekinge fotbollförbund önskar Kajsa Nilsson från Lörby IF lycka till på Bosön 5-8 augusti, då hon är en av 44 uttagna tjejer i Pär Lagerström första landslagstrupp för tjejer födda 2004.

Tränarsymposium den 5 oktober

Blekinge Fotbollförbund bjuder tillsammans med SISU Idrottsutbildarna och Mjällby AIF även i år in till Tränarsymposium i Sölvesborg med fokus på fortbildning av barn- och ungdomstränare.

Syftet med Tränarsymposiet är dels att vidareutveckla teknikträningen inom Blekingefotbollen hos spelare i den centrala åldern innan puberteten då vi vet att träning på teknik och koordination i dessa åldrar kommer ge rejäl effekt i deras fortsatta fotbollsspelande. Syftet är även att skapa tid och plats för erfarenhetsutbyte mellan våra tränare i distriktet.

Inbjudan till kompetens- och erfarenhetsträff i Kalmar med inriktning Diplomerad Förening

Blekinge Fotbollförbund och SISU Idrottsutbildarna Blekinge bjuder i samverkan med Smålands Fotbollförbund och Smålandsidrotten in intresserade fotbollsföreningar i Blekinge att närvara vid denna kompetens- och erfarenhetsträff med föreningar som påbörjat eller är intresserade av att påbörja det spännande utvecklingsarbetet med Diplomerad Förening.

Inbjudan till breddläger 2019

Blekinge Fotbollförbund inbjuder härmed era spelare födda 2007 respektive 2008 till deltagande vid Blekinge Fotbollförbunds Breddläger.

Tid och plats:

Äldre breddläger: lördag den 31 augusti mellan kl. 09.30 – 16.00 för pojkar födda 2007 och för flickor födda 2007 i Jämshög eller på Hasslö.

Yngre breddläger: söndag den 1 september kl. 09.30 – 16.00 för pojkar födda 2008 och för flickorfödda 2008 i Jämshög eller på Hasslö.

Vi mixar pojkar och flickor på samma ställe, en passus är att om det blir väldigt många på en av platserna gör vi en fördelning på spelarna.

Lägeravgift:
250 kronor per deltagare. Lunch, fruktstund och mycket lek med fotboll i fokus.(spela, lek o lär). Faktura kommer att sändas till föreningen. Ange fakturanummer vid betalningen.

Anmälan ska göras föreningsvis till:
svenolof.bergman@blekingefotboll.se tillhanda senast den 5 augusti 2019.

- Inbjudan i sin helhet
- Anmälan

Med vänlig hälsning
Sven-Olof Bergman
Blkinge Fotbollförbund

Stiftelsen Gunnar Nordahls Minnesfond

Ansökan om stipendium ur minnesfonden ska vara inkommen senast den 13 september 2019 under adress:

Stiftelsen Gunnar Nordahls Minnesfond
Att: Helena Bohman c/o Svenska Fotbollförbundet
Box 1216 171 23 Solna

Sökanden, som kan vara enskild person eller förening, ska genom utomordentliga insatser på ett förtjänstfullt sätt ha främjat ungdomsfotbollen i Sverige. Ansökan ska innehålla en utförlig beskrivning av på vilket sätt detta ändamål är uppfyllt.

Glöm inte heller att uppge kontaktuppgifter (adress, telefon, e-postadress etc.) i er ansökan.

Eventuella frågor besvaras av stiftelsens ordförande Krister Malmsten, tfn 070-594 73 76 eller Helena Bohman, tfn 08-735 09 78.

Information om tidigare års stipendiater återfinns på Svenska Fotbollförbundets hemsida. Direktlänk: https://fogis.se/stipendierfonder/gunnar-nordahls-minnesfond/

Svenskfast Cup finaler

Nu är datum för finalerna i Svenskfast Cup fastställda. Finalerna spelas enligt följande:

Damfinal: Hällaryds IF-Lörby IF spelas den 30 juli kl 18.30
Herrfinal: Saxemara IF-Asarums IF FK spelas den 6 augusti kl 18.30

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter