Inbjudan till konstgräsutbildning

Svenska Fotbollförbundet bjuder in till Konstgräsutbildning steg 2.
Plats: Prioritet Serneke Arena i Göteborg
Datum: 18-19 september 2018

Anmälan
Anmälan görs via e-post till SvFF:s anläggningsutvecklare i Götaland, Göran Bogren bogren.g@tele2.se eller Ingvar Björkman ingvar.bjorkman@svenskfotboll.se senast den 7 september 2018.

- Inbjudan i sin helhet

Svenskfast Cup

Ikväll spelar herrarna slutspel i Svenskfast Cup. Du som inte har möjlighet att vara på plats kan följa resultatuppdateringen här på vår hemsida under fliken "Spelprogram & Tabeller" i menyn till vänster, klicka sedan på "Matcher idag".

Vi har även lottat damernas slutspel som spelas onsdagen den 21 mars i Asarum och Karlskrona (Rosenholm). Spelordningen hittar du nedan.

Klubbtränarträff flickor/pojkar 13-14 år

Härmed har vi nöjet att inbjuda era klubbtränare för flickor och pojkar 13 och 14 år till en klubbtränarträff onsdagen den 4 april kl 18.00 på Ronneby Brunn angående lokal talangutveckling i zonerna i Blekinge Fotbollförbunds regi för de båda åldersgrupperna.

Spelartrupp
Er klubbtränare ska anmäla de spelare som är intresserade av extra träningar under året, namn och spelplats i laget ska finnas med. Om ni har någon intresserad målvakt/er är det särskilt angeläget att de också noteras.

Denna uppgift förbereds på hemmaplan och skickas in till Sven-Olof Bergman före klubbtränarträffen på svenolof.bergman@blekingefotboll.se senast den 24 mars.

Anmälan
Anmälan till träffen ska ske till Sven-Olof Bergman, senast den 24 mars på mailadress svenolof.bergman@blekingefotboll.se

- Inbjudan F13-F14
- Inbjudan P13-P14

Välkomna!
Sven-Olof Bergman
Blekinge FF

Svenskfast Cup

På lördag den 10 mars spelar damerna sina första matcher i Svenskfast Cup i Sölvesborg och Karlskrona. Spelordningen hittar du nedan.

Vi har även lottat slutspelet för herrarna som spelas onsdagen den 14 mars i Hällevik, Sölvesborg, Asarum och Jämjö. Spelordningen hittar du nedan.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter