Nya nationella spelformer 2018

Blekinge Fotbollförbund vill här informera om de nya nationella spelformerna som beslutades av Svenska Fotbollförbundets Representantskap den 1 december i Stockholm. --->

Information från valberedningen

Här kommer information från valberedningen inför årsmötet den 1 mars 2018. Valberedningen genomför sitt årliga arbete och har tillfrågat de förtroendevalda som står på omval om de står till förfogande för uppdrag i Blekinge Fotbollförbunds styrelse respektive uppdrag som revisor.

Mer information

Träningsmatcher våren 2018

Vi önskar uppgift över de träningsmatcher våren 2018 som kräver domartillsättning.

För att inte riskera att inte bli utan domare - skicka in blanketten senast 31 januari.

- Blankett
- Mer information

Tjejerna vidare och killarna utslagna

Det blev avancemang till slutspel för Blekingetjejerna efter en heroisk insats mot Bohuslän. 5-3 efter straffar och nu väntar slutspel. Läs mer på Blekingesporten.

Killarna blev tyävrr utslagna då Halland blev för svåra. Det blev förlust med 0-4 efter 0-1 i paus. Läs mer på Blekingesporten.

Idrottslyftet 2018

I tisdags genomförde vi en informationsträff om Idrottslyftet 2018. Över 30 deltagare från 22 olika föreningar var på plats för att ta del av förhandsinformationen om vad som kommer att gälla.

Blekinge Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna var också på plats och informerade om det stöd de kan vara behjälpliga med kring Idrottslyftet men även kring den ordinarie föreningsutvecklingen.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter