Fotbollens Dag

Fotbollens Dag genomfördes som vanligt i natursköna Brunnsparken på tillfälliga fotbollsplaner men med skillnaden att vi i år erbjöd spel under två dagar. På lördagen spelade 8-9-åringar 5 mot 5 och på söndagen spelade 6-7-åringar 3 mot 3 med nätsarger och det var full fart hela helgen!

Omar Dampha till landslaget

Förbundskapten Viktor Eriksson har tagit ut Mjällby AIF:s Omar Dampha till trenationsturneringen på Gotland den 4-10 juni. Lagen som deltar i turneringen är Turkiet, Ungern och Sverige.

Vi önskar Omar stort lycka till i turneringen.

Inbjudan till Regionala Futsalligan

Svenska Fotbollförbundet (SvFF) inbjuder till Regionala Futsalligan (RFL) för damer säsongen 2018/2019. Tävlingen avgörs i seriegrupper och därefter genom slutspel bestående av kvartsfinaler, semifinaler och finaler. Sammansättningen av lag i respektive seriegrupp bestäms utifrån geografisk närhet lagen emellan och varje lag spelar två matcher mot varje annat lag i sin seriegrupp.

- Läs hela inbjudan

SvFF:s anläggningsfond 2019

Svenska Fotbollförbunds anläggningskommitté beslöt vid sitt sammanträde i april att förändra regelverket och ansökningsförfarandet för Anläggningsfonden.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter