Blekinges P15 stod för en makalös vändning

I sista matchen mot Östergötland vände Blekinge ett 4-1 underläge till seger med 6-4 (1-3). Direkt i början på andra halvleken ökade Östergötland på till 4-1 och alla trodde att det skule bli en sur förlust i sista matchen.

- Det är främst prestationen och inte så mycket resultat som vi går efter. Men spelarna var besvikna och ville verkligen visa en annan sida. Fem mål på tjugo minuter säger allt, säger Sven-Olof Berman, spelutvecklare i Blekinge.

Veckan slutade alltså med tre segrar vilket är fantastiskt bra av Blekinge.

- Vi har gjort ett mycket bra utvecklingsläger. Killarna har tränat på bra och svarat upp på matcherna. Vi är nöjda med samtliga killar som varit med, avslutar en mycket nöjd Sven-Olof Bergman.

Blekinges P15 vann igen

Idag blev det vinst mot Dalarna med 3-2, men spelet var inte lika bra som i matchen mot Medelpad.

- Vi gör en bra första halvlek, men i andra blev det sämre. Vi följde helt enkelt inte vår matchplan med ett kompakt lag och spelade för mycket en och en istället för tillsammans. Men ingen föll ur ramen och trots allt vände vi ett underläge 2-1 till seger så det tar vi med oss till fredag, rapporterar Sven-Olof Bergman.

Blekinges målskyttar:
- Emil Vaughan, FK Karlskrona, 2
- Jerry Schylström, Rödeby AIF

P15 Distriktslaget vann mot Medelpad

Idag var det dags för första matchen för BFF:s P15- lag på utvecklingslägret i Halmstad. Det blev seger med 4-1 (1-0) efter ett otroligt bra och aggresivt försvarsspel som bäddade för bra omställningar och ett bra anfallsspel.

- Hela truppen, utom målvakten, spelade minst en halvlek och samtliga svarade för en gedigen instats, rapporterar Sven-Olof Bergman, spelutvecklare i Blekinge FF.

Målskyttar:
1-0, Casper Hägg, Mjällby AIF
2-1, Emil Vaughhan, FK Karlskrona
3-1, Lukas Jönsson, IFK Karlshamn
4-1, Jerry Schyström, Rödeby AIF

Nästa match spelas på onsdag mot Dalarna.

INBJUDAN TILL STEG 2 UTBILDNING KONSTGRÄS

Svenska Fotbollförbundets inbjuder till steg 2 utbildning i konstgräs.
Plats:
Myresjö Arena i Växjö

Datum och tid:
Onsdag - Torsdag 4 - 5 oktober 2017

Läs hela inbjudan

Århundradets Damspelare

Blekinge Fotbollförbund fyller 100 år 2017 och det firar vi på olika sätt under hela året. Som en final på firandet bjuder vi in våra föreningar och samarbetspartners till en fantastisk Fotbollsgala på Blekinge Convention Center vid Ronneby Brunn den 3 november!

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter